Jarac

DOBRODOŠLI...

lukoran
UM Jarac Lukoran
... na internet STRANICE Udruge mladih “Jarac – Lukoran”

Jarac.hr predstavlja sljedeći korak u razvoju naše udruge!

Glavni cilj nam je proširiti dostupnost informacija o radu udruge, ali ujedno i napraviti online kutak za sve Lukorance.

Stranica će pružati najave za sve događaje koje udruga organizira ili na kojima sudjeluje, reportaže, te arhivu istih uz foto i video priče. Naša dva najveća događaja, nogometni turnir i Crnilo biti će posebno popraćeni i istaknuti, a uz ležerniji dio pružit ćemo i uvid u formalne stvari, poput godišnjih financijskih izvještaja, broj članova, statut udruge…

Kao što smo rekli, udruga neće predstavljati jedini sadržaj na stranici, već ćemo dobar dio posvetit i Lukoranu. Možemo reći da je kao djelomična inspiracija poslužio legendarni lukoran.net, pa tako očekujte Lukorunski rječnik, recepte, pisme, stare slike, ali i aktualnosti popraćene foto i video snimkama te još mnogo sadržaja.

Naravno, ovakav projekt ne možemo realizirati odjednom, već ćemo malo po malo nadograđivati stranicu i proširivati sadržaj na njoj, pa od vas tražimo dozu strpljenja. Ako uz strpljenje imate i kakvu ideju, prijedlog ili pak pitanje ispunite kontakt formu i čujemo se!


I ne zaboravite,

#nemajarcadolukoranca