Jarac

Mi smo tvoj korak - Lukoran za Bebu

UDRUGA I OVE GODINE ORGANIZIRA TIM ZA WINGS FOR LIFE, WORLD RUN 2024!

Bilo da ste maratonac, rekreativac ili trčite samo na trajekt, bit će nam drago da zajedno napravimo korak za Bebu, pa makar od starta do prvog kafića 🍻Specifičnost WFL utrke je da cilj lovi sudionike, tako da će svako kod krene sa starta proći i kroz cilj bez obzira na pređenu udaljenost 🏁!

Pozivamo sve lukoranke i lukorance , ali i sve naše prijatelje da budu dio našeg tima za Wings for Life trku!

I ove godine je utrka se održava u Zadru, a start je sa poluotoka, 05.05., u 13:00. Kotizacija za prijave do 29.02. iznosi 30€, a nakon toga 35€.

Prijava na utrku je moguća putem poveznice wingsforlifeworldrun.com/en/locations/zadar!

Broj natjecatelja je ograničen, a da sebi ne kompliciramo odustali smo od vaučera, pa ako ste zainteresirani prijavite se na vrime, jer je za očekivati da će se broj prijava popuniti vrlo brzo. Više o samoj utrci možete saznati na njhovom webu, a mi ćemo istaknuti da ukupan prihod od prijave ide izravno na istraživanje u pronalasku lijeka za ozljede leđne moždine!

Uz poklon paket od organizatora, mi ćemo svakom natjecatelju iz našeg tima pokloniti majicu. Jedini uvjet je da pristupite našem timu do 01.04..  Poveznica za pristup našoj grupi je wingsforlifeworldrun.com/en/teams/5M9vP5.

Molimo vas da nakon prijave u tim javite veličinu majice porukom Jarcu na društvene mreže ili putem poruke na whatsapp na broj +385 95 845 9745.

Mi smo tvoj korak 2024
#mismotvojkorak #nemajarcadolukoranca