Jarac

Traži se logo cageball turnira!

Jarci, Lukoranke, Lukoranci i SVI ostali kojima je drag naš turnir, pred vas smo stavili dizajn loga koji će ubuduće krasiti svako izdanje našeg turnira!

Dizajn je finaliziran, ali finalnu odluku o bojama ostavljamo vama. Svojim glasom podržite svog favorita od šest ponuđenih varijanti.

Rezultat ankete i predstavljanje novog loga objavljujemo u nedilju 02.07. u 20:00 sati.

Logotip #1
Logotip #1: Dizajn sa žutom i crnom bojom, boje koje predstavljaju Lukoran na sportskim terenima. U ovoj varijanti s naglaskom na žutu. Osjenčana lopta i obrub oko teksta ostavlja moćniji dojam.
Logotip #2
Logotip #2: Alternativa prvoj verziji koja naglasak stavlja na crnu boju. Lopta je crna pa zbog toga nije osjenčana, ali zbog obruba oko teksta i dalje ostavlja moćan dojam.
Logotip #3
Logotip #3: Dizajn gornjeg dijela sadržava lukoranske boje, žutu i crnu, dok je lopta prošarana šarenim bojama koje predstavljaju ekipe sudionice iz drugih mjesta koje se natječu u Punti. Osjenčanost i obrub oko teksta ostavljaju moćan dojam.
Logotip #4
Logotip #4: Simbolika boja je ista kao u verziji 3., ali bez obruba oko teksta i osjenčavanja lopte da bi se postigao čišći i moderniji izgled.
Logotip #5
Logotip #5: Verzija koja ne uključuje tradicionalnu crnu i žutu, nego uz žutu kombinira plavu kao treću boju Lukorana i posvetu na prve majice i početak priče oko naše udruge. Lopta je šarena i predstavlja ekipe kao sudionike. Obrub i osjenčana lopta ostavljaju moćan dojam.
Logotip #6
Logotip #6: Simbolika boja je ista kao u verziji 5., ali bez obruba oko teksta i osjenčavanja lopte da bi se postigao čišći i moderniji izgled.