Jarac

Punta Open 2023, Lukoran

Ove subote, 27.05.2023, održan je treći po redu “Punta Open 2023“. Iz godine u godinu naši organizatori se trudu da turnir bude ča bolji i nadamo se da vas ni ove godine nisu razočarali.

Pravila i sistem natjecanja su se ove godine prominila na bolje tako da se igralo sistemom eliminacije pa nismo tribali čekati na finale do ranih jutarnjih sati ko prošlih godin nego samo do ponoći.

Prošle dvi godine turnir se održiva 1.5. Ove godine to nije bilo moguće zbog stanja zoga. Organizatori su se potrudili i obnovili zog kako spada i sliči ovakovome turniru.

Nakon izvlačenja parova u 15:00 sati, turnir je startao oko 15:30 sati.

Da bi finalna partija počela oko 22:30 sati između prošlogodišnjih finalista Slavena, Denisa i Stane protiv Damira, Coke i Ratka. Ekipa DCR je povela u prvom dijelu partije, ali u završnom dijelu ekipa SDS sa svojim iskustvom i talentom preokreće rezultat u svoju korist te pobjeđuje rezultatom 31-25 i tako osvaja po drugi put naslov prvaka “Punta Open”

Moramo zahvaliti svima organizatorima i ostalima koji su doprinjeli da turnir protekne najbolje moguće.
Bilo je pića i ića dovoljno za igrače i publiku, a na roštilju su se izmjenjivali igrači koji u tom trenutku nisu igrali. DJ Vihor se pobrinu za muziku koja je trajala do ranih jutarnjih sati.

Vidimo se i dogodine na još boljem turniru “Punta Open 2024” i nadamo se da će biti i nekoliko novih ekipa od mlađeg uzrasta.

Denis Mikela, Stane Bačić i Slaven Deković