Jarac

Lukoranac Ino Melada najbolji kadet Prvenstva Hrvatske

U Zagrebu je završeno Pojedinačno prvenstvo Hrvatske za mlađe kadete i kadete (26.-28. 05. 2023.). Na trodnevnom prvenstvu u Zagrebačkom boksačkom centru sudjelovalo je ukupno 98 mlađih kadeta i kadeta iz klubova iz svih hrvatskih regija.

U kategorijama naših najmlađih boksača, mlađih kadeta (rođeni 2011. i 2012. godine) i kadeta (rođeni 2009. i 2010. godine) dobili smo nova 24 prvaka Hrvatske – 10 u mlađim kadetima i 14 u kadetima.

Naš Jarac-Lukoranac Ino Melada (Sveti Krševan Zadar) je, u kategoriji do 57 kg s četiri uvjerljiva trijumfa u tri dana, uvjerljivo najbolji kadet Prvenstva Hrvatske!

Trofej za najboljeg boksača Kadetskog prvenstva Hrvatske Lukorancu Inu Meladi uručila je glavna tajnica Hrvatskog boksačkog saveza Nikolina Jurić.

Uz titulu najboljeg kadeta Prvenstva Hrvatske, zadarski Sveti Krševan ima ukupno dva prvaka (Ino Melada i Karlo Knežević).

Prvaci Karlo Knežević i Ino Melada

Više o samom natjecanju i rezultatima natjecanja možete pročitati na ovoj poveznici.

Čestitke svim novim prvacima i finalistima, kao i njihovim trenerima, na odličnim, borbenim i uzbudljivim, a pojedinima i dramatičnim finalima neizvjesnima da posljednjeg zvuka gonga!

Posebne velike čestitke našem Inu, Udruga mladih “Jarac – Lukoran”, a i svi mještani Lukorana su više nego ponosni!  🙌🏻🥊💪🏻🙌🏻

Ino Melada, prvak prvenstva Hrvatske 2023 u kadetima
Pojedinačno prvenstvo Hrvatske 2023, 1. mjesto